Vi växer och behöver förstärka vår organisation med lås- och säkerhetstekniker. Dala Lås är en trygg arbetsplats och ett väletablerat företag. Dala Lås har lång erfarenhet av lås och larm samt kombinerar traditionellt med ny digital teknik. Vi utvecklas ständigt och är även certifierad Digital Låssmed ®. 

Sökes: Lås- och Säkerhetstekniker
Område: Ludvika

Som Lås & Säkerhetstekniker hos Dala Lås kommer erbjuds du fast lön, tillgång till bil, kollektivavtal, utbildning samt frihet under ansvar. Tjänsten innefattar att dels kunna utföra arbetsuppgifter på egen hand, men även tillsammans med kollegor på större projekt.

Dala Lås finns på flera orter och tillsammans är vi ett glatt gäng på ca 35st medarbetare i Dalarna. Dala Lås etablerades 1968 och är ett välrenommerat företag.

Lås & Säkerhetsbranschen utvecklas snabbt och det dagliga arbetet består både av traditionella lås, dörrstyrning, men i allt större utsträckning digitala lås, appar m.m. Erfarenhet och förhandskunskap från säkerhetsbranschen är meriterande men inget krav. Gesäll & Mästarbrev inom yrket är meriterande.

Vi ser gärna sökande från andra hantverksyrken t.ex. VVS, Bygg eller Elbranschen samt elever från praktiska gymnasieprogram.

Vi lägger större vikt vid rätt person än ett långt CV. 

Språk: Krav Svenska
Körkort: B 
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast månadslön enl. överenskommelse
Sök jobbet: Vi utför intervjuer löpande. Sök direkt till: rekrytering@dalalas.se

Intresseanmälan Säkerhetstekniker

Känner du dig träffad? Skicka ditt CV eller intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Genom att fylla i detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy.